Reviews

Wij zijn erg benieuwd wat jouw ervaring met ons is. vul hieronder een review is en laat het ons weten.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Super service

Rated 5 out of 5
September 4, 2021

Vandaag de nieuwe macbook air voor een vriendin van mij ontvangen. Betrouwbaar, snel en nette prijzen! Door open en snelle communicatie voelde het betrouwbaar om hier een Mac te kopen in plaats van bij duurdere grotere apple retailers/resellers. De volgende aankoop doe ik weer bij Mitchell!

Karl Baruel

Wat een mooi bedrijf (bij toeval ontdekt)

Rated 5 out of 5
July 29, 2021

Wat een mooi bedrijf is dit. Met name de filosofie spreekt mij erg aan. Mijn 21.5 inch ingeruild op een bijna nieuwe 27 inch en keurig geregeld. Prettige communicatie met Mitchell van den Bogaart en heel behulpzaam. Fijn om 2RE-Use ontdekt te hebben!

Petro van Ginneke

Super service, fijne zaken!

Rated 5 out of 5
March 31, 2020

Mitchell heeft mij een 27” imac verkocht voor een super prijs! De communicatie verliep vlot en hij is een super vriendelijke en behulpzame jongen! Zelf thuis nog netjes hulp gehad met ‘t een en anders via WhatsApp. Mitchell heeft er verstand van, hierdoor is het vertrouwen in hem en 2re-use alleen maar groter. Een aanrader!

Anne

Mitchell, een prettig iemand met verstand van zaken

Rated 5 out of 5
March 21, 2020

Recent een iMac bij Mitchell gekocht. Prettig persoon die direct vertrouwen geeft. Heeft verstand van zaken en blijft uitstekende service geven ook nadat het product is geleverd. Is tevens direct bereikbaar voor vragen en weet deze ook juist en helder te beantwoorden. Kortom een heel goed en betrouwbaar adres waar je fijn wordt geholpen en goed wordt geadviseerd bij het aanschaffen van de diverse Apple-devices

Egbert

Een adres om te onthouden

Rated 5 out of 5
February 13, 2020

Mitchell haalt alles uit de kast om je de beste kwaliteit Apple-product te garanderen. Wanneer hij de juiste MacBook voor je heeft gevonden, zoekt hij van alle onderdelen de beste passende match uit om zo een optimaal product te leveren. Daarmee is niet alleen de behuizing van je laptop goed, ook je hardware is top. Een echte aanrader!

Maartje